ЮВЕНАЛЬНА ПРЕВЕНЦІЯ

Співпраця поліції та школи у громаді – це відхід від традиційних методів роботи поліції. Іншими словами, це підхід з орієнтацією на попередження проблеми, а не на інцидент, який уже відбувся.
11 лютого ц.р. у Турківському ліцеї Поліщук О. В., майор поліції, інспектор ювенальної превенції провів лекцію "Протидія булінгу в закладах освіти. Пропуски занять без поважних причин" для учнів 5-11 класів.
Під час зустрічі інспектор роз’яснив дітям зміст Конвенції ООН про права дитини, поспілкувались на теми: «Домашнього насильства», «Торгівля людьми, у тому числі неповнолітніми», «Підліток і закон. Знай свої права, дитино!», «Чи можуть бути права без обов’язків?», «Адміністративна та кримінальна відповідальність за вчинення правопорушень неповнолітніми», «Булінг в дитячому середовищі», «Про шкідливість вживання алкоголю, тютюну та наркотичних засобів та їх пагубний вплив на дитячий організм».

Також попередив школярів, що за вчинені адміністративні правопорушення у віці від 14 до 16 років чи кримінальні правопорушення вчинені неповнолітніми, якщо вони не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність – відповідальність несуть батьки або особи, які їх замінюють.

/Files/images/yuvenalna_preventsya/20200211_110318.jpg /Files/images/yuvenalna_preventsya/20200211_110928.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 87

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.