8 березня!

Дорогі дівчата, шановні жінки! З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Недарма жіночий день святкують саме на початку весни, адже жінка і є тим початком як життя, так і гармонійності, вишуканості. Саме ви, дорогі жінки, надихаєте чоловіків, на добрі спави.

У переддень свята 8 Березня учнівське самоврядування підготувало вітання вчителям-жінкам і дівчатам, хлопці-старшокласники зачитали «Наказ джентльмена». Приємним подарунком для представниць прекрасної статі стали музичні привітання від Яреминої Аліни, а також від Червінської Тетяни Михайлівни та Паращука Петра Дмитровича.

/Files/images/7032018/DSC_9146.JPG /Files/images/7032018/DSC_9150.JPG /Files/images/7032018/DSC_9153.JPG /Files/images/7032018/DSC_9155.JPG

Щиросердечні вітання в цей день прозвучали і з вуст начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Пядицької ОТГ І.І.Тепчука.

Тож вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8-го березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!

Кiлькiсть переглядiв: 300

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.